کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9292 | مشاهده و دانلود: 746975589 | آخرین بروزرسانی: 1403/04/15 | اعضاء: 317559 | نظرات: 37937
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
تخفیف 20 درصدی لایسنس آنتی ویروس نود 32 فقط تا امشب خرید از اینجا
🖤شهادت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد🖤

 

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32 فقط 89 هزار تومان از اینجا

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

شناسایی یک حمله سایبری به بیش از صد کشور

سایبری

پژوهشگران شرکت امنیتی Trend Micro ضمن شناسایی یک عملیات خربکارانه سایبری اعلام کردند که این حمله تاکنون کامپیوترهای چندین وزارتخانه دولتی، شرکت‌‌ های فناوری، کانال‌ های رسانه‌ای، موسسه‌های تحقیقاتی دانشگاهی و سازمان‌های غیردولتی در بیش از صد کشور جهان را مورد هدف قرار داده‌است. این عملیات خرابکارانه که شرکت ترند مایکرو آن‌را SafeNet می‌خواند با ترفندی موسوم به spear phishing، ایمیل‌های قربانیان خود را با الصاق ضمیمه‌های آلاینده مورد حمله قرار داده‌است.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، محققان ترندمایکرو دو گروه سرور فرمان و کنترل (به‌اصطلاح command-and-control یا C&C) را شناسایی کرده‌اند که به‌ نظر می‌رسد مجرمان از آن‌ها به‌عنوان دو پایگاه مجزا جهت ترتیب دادن حمله‌ به اهداف مختلف استفاده کرده‌اند. یکی از این پایگاه‌ها ایمیل‌هایی با ضمیمه آلوده ارسال می‌کرد که در آن‌ها مطالبی درباره تبت و مغولستان نوشته شده‌ بود. ضمیمه این ایمیل‌ها فایل‌های ورد مایکروسافت با پسوند .doc بود و برای نفوذ به کامپیوتر کاربر از ضعف موجود در برنامه ورد که البته مایکروسافت در آوریل سال گذشته وصله‌‌گذاری‌ اش کرده‌ بود، استفاده می‌کردند.

با بررسی لاگ‌ های دسترسی روی سرورهای این پایگاه، در مجموع ۲۴۳ آدرس آی‌ پی منحصر به‌فرد متعلق به کامپیوترهای قربانی‌ به‌دست آمد که در ۱۱ کشور جهان پراکنده بودند. البته زمانی که این حمله کشف شد، تنها آدرس آی‌ پی سه قربانی در دو کشور مغولستان و سودان فعال و با سرورهای مهاجم در ارتباط بودند.

سرورهای C&C در پایگاه دوم ۱۱۵۶۳ آدرس آی‌ پی منحصر به‌فرد از ۱۱۶ کشور جهان را مورد حمله قرار داده‌ بودند اما ظاهراً شمار قربانیانی که از این حمله واقعاً تاثیر پذیرفته‌اند بسیار کمتر از این تعداد بوده‌است چون حین بررسی‌ها تقریباً ۷۱ قربانی همچنان با سرورهای C&C این پایگاه در ارتباط بودند. هنوز مشخص نشده‌است که در حمله‌های ایمیلی پایگاه دوم از چه راه‌ کاری برای نفوذ به کامپیوترها استفاده شده‌‌است ولی هرچه که هست به‌نظر می‌رسد حمله پایگاه دوم در مقایسه با پایگاه نخست، گسترده‌تر بوده و شش کشور هند، ایالات‌ متحده، چین، پاکستان، فیلیپین و روسیه را بیش از دیگران تحت‌ تاثیر قرار داده‌است.

هدف بدافزاری که طی این حمله‌ روی کامپیوترهای قربانی نصب می‌شد در وهله اول، سرقت اطلاعات بود. روی سرورهای C&C نیز پلاگین‌ هایی کشف شد که می‌توانستند گذرواژه‌های ذخیره‌شده در مرورگرهای اینترنت‌اکسپلورر و فایرفاکس و نیز اطلاعات ذخیره‌شده روی Remote Desktop ویندوز را استخراج کنند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 15161 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: iritn.com تاریخ خبر: 1392/03/09 تعداد مشاهده: 1702
سافت گذر